Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

mii de albine sute de fluturi versuri

Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp. Cântecul Doar una e primăvara - versuri şi varianta audio.

Pin On Muzica Note Pe Litere
Pin On Muzica Note Pe Litere

Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara.

. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara. Dar doar una e primavarabis final. Nu fac asta de mult no o iau de la inceput. Dar duar una e primavarabis final.

Pasărea cântă copilul zburdă Ziua-i mai lungă şi noaptea mai scurtă. Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara. Pasărea cântă copilul zburdă Ziua-i mai lungă şi noaptea mai scurtă. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara.

Soarele apare iarbă răsare Câmpu-nverzeste pomul-nfloreste. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp. Am succesu in sange oriunde ma duc. Mii de culori sute de flori.

Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp. Pasărea cântă copilul zburdă Ziua-i mai lungă şi noaptea mai scurtă. Soarele apare iarba răsare Câmpu-nverzeşte pomul-nfloreşte.

Soarele-apare iarba răsare Câmpu-nverzește pomu-nflorește Pasărea cântă copilul zburdă Ziua-i mai lungă și noaptea-i mai scurtă. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp. Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp.

Soarele-apare iarba răsare Câmpu-nverzește pomu-nflorește Pasărea cântă copilul zburdă Ziua-i mai lungă și noaptea-i mai scurtă. Putere sa strang mai multi bani. Am avut am muncit inca am. Mii de culori sute de flori.

Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp. Cureaua de firma ca la lautari. Pasărea cânta copilul zburdă Ziua-i mai lungă şi noaptea mai scurtă. Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara.

Soarele apare iarba răsare Câmpu-nverzeşte pomul-nfloreşte. Ii sparg pe fete mi-i tin in dolari. Zeci de copii alearga pe camp. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp.

Pasarea canta copilul zburda ziua-i mai lunga si noaptea-i mai scurta. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp. Mii de albine sute de fluturi. Pasarea canta copilul zburda ziua-i mai lunga si noaptea-i mai scurta.

Soarele apare iarba răsare Câmpu-nverzeşte pomul-nfloreşte. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara Dar doar una e primăvara. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe cmp Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvara Soarele-apare iarba răsare Cmpu-nverzește pomu-nflorește Pasărea cntă copilul zburdă Ziua-i mai lungă și noaptea-i mai scurtă ritornelă Se repetă strofa I ritornelă Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe cmp Mii de culori sute de flori Dar doar una e. Mii de albine sute de fluturi Zeci de copii aleargă pe câmp.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Mii de culori sute de flori. Pasărea cântă copilul zburdă Ziua-i mai lungă şi noaptea mai scurtă. Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvară.

Soarele apare iarba răsare Câmpu-nverzeşte pomul-nfloreşte. Mii de culori sute de flori Dar doar una e primăvară. Mii de albine sute de fluturi. Obisnuit sa stau doar cu milionari sute de mii Am Louboutani.

Mii de culori sute de flori. Zeci de copii alearga pe camp.

Pin By Olaru Gabriela On Poezii Texte Spring Activities Nursery Rhymes Education
Pin By Olaru Gabriela On Poezii Texte Spring Activities Nursery Rhymes Education

Posting Komentar untuk "mii de albine sute de fluturi versuri"